ProfitClicking část 1

profitclicking

Jak JUSTBEENPAID funguje

Chcete získat nový pasivní příjem se systémem JUST BEEN PAID?
Pokud se zdarma zaregistrujete, můžete začít vydělávat již dnes!

Shromáždili jsme pro vás nejčastější dotazy, abychom vám co nejvíce usnadnili zapojení do systému JUST BEEN PAID. Věnujte pouze 5 minut tomu, abyste si přečetli, jak to celé funguje. Zapojení do tohoto systému je velmi snadné a zvládnou ho i lidé, kterým počítače a internet nic neříkají. Podívejte se na naše video návody, které jsou velmi podrobné a seznamte se se zkušenostmi ostatních uživatelů. Pokud byste si přeci jen nevěděli rady, velice rádi vám pomůžeme a poradíme.

Jak se zaregistrovat?

Registrace je úplně ZDARMA a k ničemu vás nezavazuje. Nebude dávat k dispozici žádné citlivé údaje. Klikněte ZDE NA REGISTRACI.

K registraci vám stačí vyplnit vaše jméno a příjmení bez háčků a čárek a zadat váš email. Poté vám přijde potvrzovací email, ve kterém bude aktivní odkaz. Na tento odkaz klikněte a potvrdíte tak, že je email skutečně váš. Poté budete přesměrováni na stránku, kde si vymyslíte nějaké heslo. Toto heslo zadáte a dáte potvrdit.

Registrační údaje si nezapomeňte poznamenat. Budete je potřebovat.

Nechte své peníze vydělávat každý den 2%.

Jak získat bonus 10 USD?

Pokud jste prošli registrací a máte přihlašovací údaje, jděte na stránku přihlášení. Zde zadáte vaše ID číslo a poté heslo a opíšete antispamový kód. V menu klikněte na JSS TRIPLER a zaškrtnete souhlas s obchodními podmínkami JUSTBEENPAID. Systém vám poté napíše gratulaci a připíše na váš účet 10 USD.

Jak nakupovat pozice?

Svoje výnosy můžete zvyšovat takzvaným nakupování pozic (Positions). Poté co obdržíte 10 USD jděte do takzvané kanceláře, kde uvidíte na svém účtu 10 USD. Těchto 10 USD vložíte na první pozici a již vyděláváte. Pozor! Pokud budete nakupovat pozice je třeba vkládat čísla pozic. Takže když chcete vložit deset dolarů na první pozici nepište 10 ale 1.

Jak si vyberu vydělané peníze?

Peníze si můžete vybrat vždy po 75 dnech. Všechny platby i výplaty jsou prováděny prostřednictvím zabezpečeného systému PAYZA. Tato platební brána vám pošle vaše vydělané peníze na účet ve vaší bance. Vše je velice snadné a ovládání je intuitivní. Další informace o tomto systému se dozvíte ZDE.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>